Purple Group, verhuur van licht en geluid

Purple Group winnaar eventssupplier 2019

Archief 2005

Sandra Reemer...

Purple Group Picture
Sandra Reemer

Ook Sandra Reemer heeft de weg naar Purple Group gevonden.
Sinds oktober 2005 verzorgt Purple Group het licht en geluid voor tape-optredens van Sandra Reemer alsmede voor optredens van Sandra samen met het Swing Orchestra van Lex van Wel.

Voor de optredens heeft Sandra besloten om met in-ears te gaan werken. Deze in-ears zijn aangemeten door Alex Verstegen en zijn van het merk Variphone.

 Foto's
Sandra Reemer Sandra Reemer Sandra Reemer
I.E.M. voor Sandra.

Kane in AHOY....

Purple Group Picture
KANE

Op 6 en 7 december 2005 heeft Kane een aantal shows gegeven in Ahoy. Voor deze klus maakte Purple gebruik van het Synco Netwerk. Zij hebben ruime ervaring met sportpaleis Ahoy en deze keer was er de uitdaging, dat het podium vrijwel rondom te bereiken was voor het publiek.

 Apparatuur
Kane set up :
40 x Synco W8L line-array cabinet
54 x Synco W8L-M mini line-array cabinet
24 x Synco W8L-C compact line-array cabinet
32 x Synco STS sub 18/RR
Guus Meeuwis maakte tijdens de theatertour 2005-2006 gebruik van het STS systeem.
4 x Synco combi
4 x Synco low
4 x Synco Sub.

Synco Network member...

Purple Group Picture
Synco

Purple Group is in November 2005 toegetreden tot 'The Synco Network'.

Dit is een netwerk van Europese verhuurbedrijven waar o.a Ampco Pro Rent BV en het Belgische Flashlight/APR aan deelnemen.

Het Festival...

Purple Group Picture
Het Festival

'Het Festival' in Maarheeze vond plaats op 21 en 22 Oktober 2005.
Purple Group was erbij, evenals De Dijk, Lange Frans en Baas B, Racoon, BZB, Intwine, Beef, Johan Gielen, het Feestteam, de Zingende Fresia's, One Two Trio, Bertus Staigerpaip, Starkoo, WC Experience, Funtain HOP, Corné Klijn, George Baker, Boney M, Time Bandits, London Beat e.v.a.

Yamaha PM5D...

Purple Group Picture
Yamaha PM5D

Gearriveerd ! De nieuwe Yamaha PM5D.

Amper binnen en meteen ingezet bij de nieuwe tour van Guus Meeuwis. Doorslaggevend bij de aankoop waren de ingebouwde pre-amps en het compacte formaat.

Di-Rect...

Purple Group Picture
Di-rect

De heren vertrokken 19 September 2005 voor bijna 3 weken naar de VS voor de MTV Road Rally.

Appelpop 2005...

Purple Group Picture
Appelpop

De veertiende Appelpop vond plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2005. 80.000 muziekliefhebbers bezochten het festival op de Waalkade in Tiel!

Beatstad

Purple Group Picture
Di-rect op Beatstad

Di-rect, Kane en Golden Earring speelden het eerste weekend van September 2005 op het Beatstad Festival in Den Haag. Zo'n 45.000 bezoekers konden genieten van dit Haags onderonsje. Samen met Stage Pro verzorgde Purple deze klus. Di-rect heeft gebruik gemaakt van een Midas H-2000 en Kane gebruikte een Digico D5 op F.O.H. De after party in de binnenstad met de band Billy the Kid , werd eveneens door Purple Group verzorgd.

Uitfestival

Purple Group Picture
Haags Uit Festival

Op zondag 4 September 2005 vond het jaarlijks Haags Uit Festival plaats, waarbij twee podia verzorgd werden door AV Pro rent / Purple Group. Hier presenteerden zich een groot aantal artiesten voor het nieuwe theaterseizoen.

Het festival was een succes, mede dankzij het mooie weer. Een groots Haags weekend met dank voor de vriendelijke ontvangst en gastvrijheid.

Soundcraft MH3...

Purple Group Picture
Soundcraft

De Purple Group heeft na enig onderzoek besloten te investeren in de aanschaf van een aantal Soundcraft MH3 mengtafels. De keuze is hierop gevallen, omdat deze tafel inzetbaar is op F.O.H maar ook als monitortafel. De eerste MH3 is reeds in gebruik.

De verwachting is dat er een groter aantal zal worden aangeschaft.

Guus Meeuwis...

Purple Group Picture
Guus Meeuwis

Guus Meeuwis staat weer te popelen om het theater in te gaan. Deze tour zal bestaan uit ongeveer 80 shows en het merendeel is reeds uitverkocht!
Ondersteund door Purple Group en de "Guus crew" moet deze tour wederom een succes worden.