Purple Group, verhuur van licht en geluid

Purple Group winnaar eventssupplier 2019

Archief 2007: April

Radio 2 presenteert...

Week van de Jaren 70 met concert Motel Westcoast

Purple Group Picture
Radio 2 presenteert

- 25 April 2007 -

Radio 2 organiseert, ter afsluiting van de Week van de Jaren 70 (23 t/m 27 april), een uniek concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Op vrijdag 27 april vertolkt de gelegenheidsband Motel Westcoast met topmuzikanten zoals Syb van der Ploeg, Julian Thomas, Edward Reekers, Mirjam Timmer en VENICE met de mooiste songs uit de hoogtijdagen van de Amerikaanse Westcoast-muziek.

In de wonderschone songs van onder meer The Doobie Brothers, Joni Mitchell, Fleetwood Mac, The Beach Boys en The Byrds weerklinkt het zonnige leven aan de Californische oceaankust. Fraaie vocals en geraffineerde arrangementen tillen welbekende klassiekers tot grote hoogten. Motel Westcoast ging op 2 februari in premiere en toert momenteel langs de Nederlandse theaters.

OOR schreef: “Zelden hebben vier stemmen zo perfect bij elkaar gepast”.

Motel Westcoast bestaat verder uit de muzikanten Han Kooreneef, Jeff Zwart, Nico Outhuijsse, Paul Bergman en Jan van Olffen.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Egels. Deze gelegenheidsgroep met leden uit de band van Veldhuis en Kemper speelt uitsluitend songs van The Eagles.

Na de live-uitzending zullen De Kast en Venice een mini concert geven zoals ze ook al samen deden in het Gelredome in 2001, het idee werd geboren omdat De Kast zanger Syb z’n muzikale vrienden ook uitnodigde om het Motel Westcoast concert bij te wonen.

Meer informatie op www.radio2.nl of www.motelwestcoast.nl Zaal open 19.00 uur

Uitbreiding voorraad...

Mini, compact, CW152 en City Color...

- 25 April 2007 -

De Synco W8L systemen zijn wederom uitgebreid met twaalf stuks W8LM (mini) en W8LC (compact), tevens zijn er weer 12  Synco CW152 monitors bijgekomen. Daarnaast is het licht aangevuld met "Architectural Lighting".

Offici�le opening...

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep...

- 24 April 2007 -

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 april wordt het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep officieel geopend. Met de bouw van dit zwemstadion is Eindhoven een belangrijke internationale sportaccommodatie rijker. De Tongelreep biedt ruimte aan zowel toptalent als recreatieve zwemmers en kan zich qua voorzieningenniveau meten aan de topbaden in de wereld. Twee dagen feestelijke activiteiten kleuren de officiele opening van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep.

Oebele...

Genomineerd voor ANWB Publieksprijs

- 23 April 2007 -

De musical 'Oebele' is genomineerd voor de ANWB Publieksprijs van de Musical Awards 2007.

'Oebele' is ge�nspireerd op de tv-hit uit de jaren zeventig. VOF de Kunst zorgt voor de muziek, Joris Lutz speelt de hoofdrol en de dansers zorgen voor het spektakel!

Dit seizoen is 'Oebele' niet meer in het theater te zien, maar komend seizoen wacht hun nog een korte tournee!

U kunt uw stem uitbrengen via de bon in de Kampioen of via kampioen.nl.

Op maandag 21 mei is de uitreiking van de John Kraaykamp Musical Awards, kijk hiervoor vanaf 20.30 uur naar de AVRO op Nederland 1.

Sophie Ellis Bextor op Museumplein...

Within Temptation, Van Dik Hout en Di-Rect...

Sophie Ellis Bextor
Sophie Ellis Bextor

- 23 April 2007 -

(Novum) - Sophie Ellis Bextor en Ti�sto zijn toegevoegd aan de artiesten die dit jaar op Koninginnedag optreden op het Museumplein in Amsterdam. Dat heeft Radio 538 maandag bekendgemaakt. Ook Simon Webbe, Within Temptation en Krezip geven op 30 april een miniconcert op het Amsterdamse plein.

Eerder werd al bekend dat Di-rect, Van Dik Hout, Ilse DeLange en Van Velzen komen optreden. En ook Gerard Joling, Lange Frans en Baas B, X Factor-winnares Sharon en nieuw talent Dennis geven acte de pr�sence op het Radio 538 Koninginnedagfeest.

De presentatie van het muziekevenement is in handen van radio-dj's Ruud de Wild, Barry Paf, Jens Timmermans en Edwin Evers.