Purple Group, verhuur van licht en geluid

Purple Group winnaar eventssupplier 2018

Archief 2008: Februari

Stormschade...

purple group picture
Storm

- 29 Februari 2008 -

Zeeland (NBr) - Het Staatscircus van Moskou-Holiday is door de storm in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig beschadigd. Daardoor kan het circus, dat dit weekeinde de tenten heeft opgeslagen in de Brabantse plaats Zeeland, de komende dagen geen voorstellingen geven. Dat liet directeur Hans Martens zaterdag weten. De harde wind boog de stalen masten krom. Zware vrachtwagens, waaraan de tent was verankerd, werden meters ver weggetrokken. Ook het interieur van de tent liep zware schade op. "We hebben van alles geprobeerd om de tent te redden, maar het lukte niet. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt",aldus Martens. De directeur heeft geen idee hoeveel schade de storm heeft veroorzaakt. "Het waait hier nog steeds hard. Zondag kunnen we bekijken wat de exacte schade is."

Purple Group Picture Purple Group Picture Purple Group Picture Purple Group Picture

Stormschade.

Het circus was programma onderdeel van het jaarlijkse halfvastenfeest. Er zouden voorstellingen gegeven worden, de circustent zou ook gebruikt worden als dance area. In de naastgelegen feesttent lag het karakter meer op livemuziek.
Purple Group verzorgt al jaren de techniek in de feesttent tijdens de halfvastenfeesten. Dit jaar werden beide tenten voorzien van licht en geluid.

Syb's nieuwe album 2-talig...

purple group picture
Syb

- 13 Februari 2008 -

Op 14 maart is het zover: de release van ‘Heilig Vuur’, het eerste Nederlandstalige soloalbum van SYB. Om dit heuglijke feit te vieren zal er een Special Edition worden gereleased. Deze Special Edition zal bestaan uit 2 CD’s waarop de 12 songs zowel in een Nederlandse- als een Fries gezongen versie te horen zullen zijn. Om de trouwe Friese fans tegemoet te komen is deze Special Edition van 14 tot 21 maart ALLEEN in Friesland verkrijgbaar. Daarna zal het ook verkrijgbaar zijn in de rest van Nederland. De presentatie van het album ‘Heilig Vuur’ aan pers en publiek is op 12 maart a.s. in Poppodium Romein te Leeuwarden.

Single: ‘Als ik Jou Zie’,

Op vrijdag 25 Januari jl. werd de eerste single van ‘Heilig Vuur’ – ‘Als ik Jou Zie’ gereleased. De single is al veelvuldig op diverse radiostations te beluisteren. ‘Als Ik Jou Zie’ staat o.a. op de Radio 2 (a-lijst) en bij vele regionale radiostations. Bij Radio 538’s Edwin Evers kon Syb ook al rekenen op een warme ontvangst.

Theatertoer

Daarnaast werd op 10 januari het startschot gegeven voor SYB’s nieuwe theatertoer ‘ALLES UIT DE KAST EN MEER!. Deze toer omvat 38 shows langs de Nederlandse theaters. Er waren al goede recensies leesbaar in de diverse kranten.

In het kort

Alweer vijf jaar geleden stapte frontman Syb van der Ploeg uit ��n van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de Nederpop, De Kast. Inmiddels kan de populaire zanger terugkijken op een geslaagd vervolg van zijn carri�re. Zo toerde hij met zijn eigen band Spanner in Duitsland, speelde hij de rol van Scaliger in de Kayak rockopera ‘Nostradamus – The Fate of Man’, en schitterde hij als de hoofdrolspeler in ‘Rembrandt – The Musical’. Het afgelopen jaar was Syb in vele theaters te zien met de succesformatie Motel Westcoast. Ook was hij begin 2007 een van de deelnemers aan het tv programma ‘Just The Two of Us’.