Purple Group, verhuur van licht en geluid

Purple Group winnaar eventssupplier 2019

Audio...

Van het intiemste feestje tot mega spektakel. Purple Group levert de juiste apparatuur! Compleet met eventueel benodigde soft,- en hardware.

Een greep uit ons audio assortiment, de luidsprekersystemen van Synco en L-Acoustics, digitale en analoge mengtafels, randapparatuur, floor- en in ear monitors en draadloze microfoons.

Synco...

Purple Group Picture

Het Synco network maakt gebruik van 'Renkus Heinz Synco Touring Systems' en 'Synco W8L Line Array by Martin Audio'.
Daarnaast maakt het gebruik van de befaamde monitors: 'The Synco wedge'. Alle systemen zijn uitgerust met Synco processors en versterkerracks.

Het Synco netwerk, zijn steun en technisch niveau is het meest innovatieve concept dat vandaag beschikbaar is voor professionele touring PA en theater geluid. Het unieke geïntegreerde technische pakket biedt exact op elkaar afgestemd luidsprekers, monitors, versterkers, controllers, rekken, systeem-accessoires en vliegende systemen.

L-Acoustics...

Purple Group Picture

Naast de Synco systemen is er: K1, K2, V-Dosc en KARA. De Line array systemen van L-Acoustics. Ook het Arcs systeem is van de partij. SB18, SB28, SB218 subwoofers, K1-SB en LA-Rak processing en versterking.

Sinds 1984 heeft L-Acoustics® een revolutie teweeggebracht in de professionele audio-industrie met zijn legendarische line source systemen. L-Acoustics® zet zich in voor het ontwerpen en produceren van geluid systemen met de hoogste, meest consistente en voorspelbare prestaties. Alle systemen zijn innovatief gemaakt met een uitzonderlijk lange levensduur, de best mogelijke investering

K1 / K1-SB

Purple Group Picture

De ontwikkelingen staan bij L-Acoustics niet stil. 15 jaar na de introductie van het V-Dosc kwam K1. Het K1 systeem levert ongekende prestaties voor zeer grote concerten, stadion toepassingen en (outdoor) festivals. K1 is ontworpen om naadloos samen met K2 te werken.

K1-SB

De K1-SB is een extensie voor de lage frequenties van het K1 en K2. De opbrengst: uitzonderlijke toonbalans voor lange worp. Verhoogde systeem samenhang en minder gestapelde subwoofers nodig.

K2 / K1-SB

Purple Group Picture

K2 biedt dezelfde geluid als K1, in een lichter, meer compact formaat. K2 kan worden ingezet als aanvulling op K1 of als stand-alone systeem voor evenementen of installaties met een publiek van maximaal 20.000 personen, zonder in te boeten in kracht. De Lichtste in zijn klasse, een K2 kan zelfs onder de meest strenge rigging eisen worden gevlogen.

K1-SB

De K1-SB is een extensie voor de lage frequenties van het K1 en K2. De opbrengst: uitzonderlijke toonbalans voor lange worp. Verhoogde systeem samenhang en minder gestapelde subwoofers nodig.

V-Dosc

Purple Group Picture

Ontworpen voor Arena en stadion toepassingen. Legendarische prestaties, helderheid, precisie en stralings kenmerken. Uitzonderlijke rider-vriendelijkheid, zeer geschikt voor touring en installatie projecten. Ergonomisch en snel rigging systeem voor snelle set-up Compatibiliteit met dV-DOSC voor de fill-aanvulling.

W8L by Martin Audio

Purple Group Picture

W8LM Mini Line Array, vormt samen met W8L (Large Scale) en W8LC (Compact), de serie 'Synco W8L Line Array by Martin Audio'.

Martin Audio WSX

Naast STS subwoofers is er ook de WSX.
Een baskast met gevouwen hoorn, speciaal ontworpen om de laagste tonen zo efficiënt mogelijk te reproduceren.

KARA

Purple Group Picture

Modulaire line bronnen bieden een enorme flexibiliteit voor zowel het installatie markt en verhuur toepassingen. Het KARA®-systeem is ontworpen om een compacte, hoge prestaties en lichtgewicht behuizing te combineren met een toegewijde metgezel LF extensie (SB18) het leveren van de benodigde LF middelen wanneer een versterkte contour gewenst is.

STS by Renkus Heinz

Purple Group Picture

Renkus Heinz Synco Touring Systems. Een compleet pakket van modulaire luidspreker kasten, klaar voor elke toepassing in Live muziek, theater en evenementen. Ultieme flexibiliteit.

Het Renkus Heinz Synco Touring Systems bestaat uit: RH-STS SUB, SUB18RR, RH-STS COMBI, RH-STS COMBI 215, RH-STS MH, RH-STS LOW 2x15.

ARCS

Purple Group Picture

Het ARCS systeem is een bi-amp ontwerp, in een geavanceerde afgestemde behuizing met een aangepaste DOSC waveguide voor een opmerkelijke helderheid en samenhang.

TRX, TRC

Purple Group Picture

Voor de kleinere locaties en spraaktoepassingen zijn er in samenwerking met Renkus Heinz een aantal luidsprekerseries gemodificeerd. Ook de TRC81 serie is uitgerust met Synco processing en versterking.

TRX Serie luidsprekers maken gebruik van geavanceerde technologie. Cutting edge driver-technologie en unieke innovaties zoals de Complex Conic hoorns leveren natuurlijk klinkende muziek en begrijpelijke taal.

Mengtafels...

Purple Group Picture

In de categorie mengtafels is Midas prominent aanwezig. In de 'Heritage' serie vindt u de H2000 en H3000.
Daarnaast van Midas Consoles: Verona, Siena, Venice, XL88 en XL42.
Natuurlijk zijn Soundcraft, Crest en Allen & Heath, met respectievelijk de MH3-40, MH3-32 en SM20, de XR20, de Wizzard, GL3800 en GL2800 ook van de partij.

Digitaal:

DiGiCo:
Een mengpaneel dat zorgt voor een veilige rit door de meest veeleisende shows in de wereld. Een reeks van digitale consoles, die de lat voor live-sound engineering verhogen. DiGiCO D1, D5, De SD serie met: SD7, SD8, SD9, SD10 en SD11. Daarnaast de S21.
Yamaha:
Digitale live-geluid consoles die intuïtief te gebruiken zijn als analoge consoles. Yamaha M7CL-48.

Microfoons...

Purple Group Picture

Draadloze en draadgebonden microfoons van o.a. Shure en Sennheiser. Condensator microfoons van ondermeer Schoeps, Neumann, DPA, Countryman, Shure, Sennheiser en AKG.

Randapparatuur...

Purple Group Picture

Alle grote merken in randapparatuur zijn bij Purple Group te vinden.

Dolby Lake system processing. Waves hard- en software processing. BSS: Soundweb, D.I's en EQ's, Klark Teknik: EQ's, compressors, gates en D.I's. ASL: intercom systemen. Drawmer, DBX en Focusrite compressors en gates.

Effect processors van TC Electronics, Lexicon, Yamaha en Eventide.

Pro Studio Gear

Purple Group Picture

Bricasti: M7

Manley: VoxBox, Massive Passive.

Api: 2500 buscompressor.

Tubetech: Tube Compressor LCA2B, SSA2B Summing amp.

Empirical Labs: EL-Q Lil FrEQ

Monitoring...

Purple Group Picture

In Ear Monitoring is erg in populariteit gestegen de laatste jaren. Gerenommeerde merken als Shure, Sennheiser en Garwood zijn te vinden in het assortiment.

Conventionele monitoren van 'Synco' met CW152, CW121, CW101 en SW150 sub-lo met Synco processing op Crest versterkers. L-Acoustics met 115-XT HiQ, 12-XT en 5-XT op LA8 processing en versterking.