Purple Group, verhuur van licht en geluid

Purple Group winnaar eventssupplier 2019

Disco & DJ

Disco & DJ zijn allang niet meer de 'tijdvullers' van de avond. Sterker, er zijn legio feesten met enkel en alleen DJ's.

Alles voor de DJ ! Ruime keuze uit meubels en apparatuur. U vindt het bij Purple Group.

Zer0dB...

- 11 Juni 2008 -

Zer0dB

Purple Group Picture
Zer0dB

Draadloze koptelefoons maken het onmogelijke mogelijk!

  • Koppel ze aan 2 dj boots, een fraaie lichtshow en 2 knotsgekke DJ’s en je hebt de Zer0dB-Disco.
  • Koppel ze aan een presentator of bijvoorbeeld 2 tolken en je hebt Zer0dB-Solutions.

Zer0dB Disco

2 disco boots, 2 DJ’s, vet licht en maximaal 200 draadloze koptelefoons…dit zijn de ingrediënten voor een interactief discospektakel zonder geluidsoverlast.
Wanneer bezoekers de “Zer0dB Disco Arena” betreden krijgen ze een koptelefoon uitgereikt. Twee DJ’s draaien elk hun eigen muziekgenre. De koptelefoon heeft 2 keuzekanalen en dus kun je zelf kiezen op welke DJ je afstemt. En tussentijds kun je makkelijk overschakelen naar het andere kanaal. In een afgezette ruimte wordt je door de DJ’s meegevoerd in hun muzikale wereld, zonder iemand tot last te zijn.

Voor de rustzoekers is Zer0dB ook een feest, zij kunnen rustig praten en genieten van het hilarische fenomeen van mensen die zich in verschillende dansritmes uitleven op de dansvloer. Zer0dB Disco is een unieke ervaring voor een uniek evenement, leuk om te doen, leuk om naar te kijken.

Wij leveren de Zer0dB Disco in 2 versies.
  • Zer0dB Basic: Dance area met lage truss constructie en lichtshow.
  • Zer0dB XL: Dance area met hoge truss constructie en uitgebreide lichtshow.

Zer0dB Solutions

Zer0dB is multi-inzetbaar. Voor vele denkbare situaties waar je iets wilt communiceren zonder geluidsoverlast biedt Zer0dB Solutions een oplossing. Voor een presentatie in een drukke ruimte (zoals een fabriek) kun je d.m.v. Zer0dB de aandacht van de gasten houden. Ook is Zer0dB prima geschikt voor simultaan vertaling.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan via .

Meubels...

Purple Group Picture

Purple Group heeft verschillende meubels, die naar wens in te richten zijn. Daarnaast is er van alles mogelijk omtrent aankleding, licht en geluid.

Draaitafels...

Purple Group Picture

De draaitafel is nooit weggeweest. Veel fabrikanten stopten met de productie toen de CD eenmaal zijn intrede had gedaan. Vooral DJ's hebben er aan bij gedragen dat nogal wat fabrikanten opnieuw draaitafels in productie genomen hebben. Er is echter 1 draaitafel altijd nadrukkelijk op de eerste plaats blijven staan en dat is de Technics SL1200. In de loop der jaren zijn er verbeteringen aangebracht. SL1200, of SL1210 met toevoegingen als MK2, M5G of MK5 en zelfs een digitale versie, SL-DZ1200, gingen daarmee gepaard.

CD Spelers...

Purple Group Picture

Pioneer Pro DJ Series CD spelers zijn bijna een norm, net als de Technics draaitafels. De Pioneer CDJ-1000 MK3 is bij Purple te vinden. Daarnaast Denon, met DN2000F en DN2100F en Technics, met SL-DZ1200.

Mixers...

Purple Group Picture

Ruim vertegenwoordigd zijn de mixers van Pioneer (DM600 en DM800), Rodec (MX180), Allen&Heath (X-One) en Dateq (LPM7.2 en XTC).

Gear...

Purple Group Picture

Freefloats en flightframes voor de draaitafels!