Purple Group, verhuur van licht en geluid

Events Award

Flightcase...

Een goede flightcase biedt optimale bescherming aan waardevolle apparatuur. Flightcases kunnen in elke gewenste vorm, formaat en kleur vervaardigd worden, volledig afgestemd op uw wensen. Purple Group biedt flightcases van het kleinste koffertje tot en het grootste meubel.

Koffers...

Purple Group Picture

Gereedschap, documenten, Beauty, grime, foto, lichtfilter, microfoon...een koffer kan voor iedere toepassing en in vrijwel elke maatvoering gebouwd worden.

Al dan niet met schuim uitgevoerd om kostbare materialen nog beter te beschermen, vakverdelingen of ingebouwde verlichting en spiegel behoren ook tot de mogelijkheden.

Apparatuur...

Purple Group Picture

Kostbare apparatuur van een eenvoudige discotheek tot mengtafels, randapparatuur, speciale lichtapparatuur, of geavanceerde gitaarcases met laden en een werkblad zodat een complete mobiele werkplek voorhanden is.


Meubels...

Purple Group Picture

Complete keukens worden gebouwd voor gebruik tijdens een tour, maar ook volledige monitor en zender meubels voor vaste acts.

Alles wat kostbaar is en op transport moet heeft een goede verpakking nodig

www Purple Group

Purple Group sinds 1989

Purplegroup since 1989

....Toch nog even dit:

Purple Group BV heeft geen enkele relatie met Purple Unlimited uit Schijndel dat op 20 Maart 2018 failliet is verklaard..

Link exchange

Werken bij Purple Group? Purple Group Jobspurplegroup.nl/jobs