Purple Group, verhuur van licht en geluid

Purple Group winnaar eventssupplier 2019

Professioneel licht...

Voor product presentaties, modeshows, theater of concert.

Purple Group heeft een uitgebreide selectie lichtapparatuur, waarmee elke gewenste ambiance gecreerd kan worden.

Of u nu LED-, pinspots, parren, blacklight of moving heads beams, spot, wash of profile nodig heeft, Purple Group heeft ze in huis.

Intelligent en conventioneel...

Purple Group Picture

Conventioneel licht in de vorm van theaterspots met of zonder barndoor. PAR en LED PAR en natuurlijk four-bar en six-bar met filters en filterramen met PAR-64, of PAR-56. Intelligent licht, programmeerbaar in elke stand, voor een rustige sfeer of voor spectaculaire effecten.

U kunt tevens bij Purple Group terecht voor Gobo's met uw bedrijfslogo.
Martin Mac 250 wash en beam, 700 profile, Viper Profile en Wash, Rush MH3 en 575 Krypton zitten in ons assortiment. Ook de Robe DL4S Profile, ROBIN® 300 Led Wash, Robe Pointe® en ROBIN® 100 LEDBeam zitten standaard in het pakket. Daarnaast de CS4 moving ACL van Studio Due, Martin Atomic, Octo- en (active) Sunstrips.

Netwerken

Purple Group Picture

Met behulp van Nodes en switches maken we tegenwoordig dataverbindingen voor lichtshows. DMX over Ethernet volledig compatibel en programmeerbaar via software. Kenmerken van de node:

  • DMX op ArtNet en Artnet naar DMX converter
  • Programmering en bekijken op afstand
  • DMX input opties (Normaal of back-up)
  • DMX output opties (Normaal, samenvoegen in HTP / LTP of kanaal op maat / Priority samenvoegen / Samenvoegen met kanaal per kanaal softpatch)
  • Remote overname van armatuur parameters
  • Visualizer ondersteuning voor invoer, zoals WYSIWYG / ESP / Capture, etc.

Catalyst

Purple Group Picture

Catalyst is software die het mogelijk maakt bewegende en stilstaande beelden te transformeren en op te slaan om deze vervolgens af te spelen op video systemen. Catalyst controleert en manipuleert videobeelden via DMX. Bron foto's kunnen worden omgezet in real time via een reeks parameters, zoals vorm, positie, kleur, intensiteit en snelheid. Catalyst speelt films en toont beelden in de visuele lagen. Deze lagen kunnen worden gemengd om nieuwe beelden te creëren.


Lichttafels...

Purple Group Picture

Voor de besturing van verlichting wordt gewerkt met diverse soorten lichttafels, elke tafel heeft eigen specifieke mogelijkheden.

Voor de eenvoudige licht shows wordt gebruik gemaakt van de MA Lightcommander en voor de meer geavanceerde lichtshows maken we gebruik van grandMA2 full-size, grandMA2 light, grandMA2 ultra-light, Flying Pig Wholehog 3, Road Hog 4 en Avolites Pearl (2008, 2010 en Tiger Touch ll).

WYSIWYG, SCAD...

Purple Group Picture

Complexe lichtshows worden van te voren bedacht en ontworpen op de computer.

Purple Group maakt hiervoor gebruik van software pakketten "What You See Is What You Get (WYSIWYG)"

Andere software die in gebruik is: BricsCAD ZWCAD en SCAD.

We kunnen met software 3D licht set-ups en visualisaties maken dus meteen laten zien wat het effect van de show is. Een show programmeren op kantoor, nog voordat deze gebouwd is behoort anno nu tot de mogelijkheden.

Gerelateerd

Zie de specials voor al onze speciale oplossingen zoals een productietrailer, roofsysteem en speciale licht- en trussoplossingen. Hieronder alvast de aan licht gerelateerde items.

Speciale verlichting...

Purple Group Picture

Om een gebouw te verlichten kunt u gebruik maken van een of meerdere citycolors.

Purple Group beschikt over het type City Color Studio Due 2500 HMI DMX.

U kunt ook een skyrose, HQI verlichting, of de Showtech Sky Spot 4000 huren. Vanaf de grond of vanaf een gebouw lichtbundels in de lucht te laten schijnen.

Een perfecte aandachtstrekker.


Truss...

Purple Group Picture

Alle mogelijke constructies zijn te bedenken met truss.
Wat te denken van een ground support, een roof system , een dj meubel of een bar naast alle standaard opties, zoals bruggen, rechthoeken, bogen en cirkels.